Kaufhaus in Aken

 

 

In Aken zijn er drie echte grote kaufhausen. Waarschijnlijk is de bekendste Galeria Kaufhof, dit warenhuis zit door heel Duitsland en doet denken aan een kruising tussen de Bijenkorf en de V&D. In Aken is deze te vinden in de grote winkelstraat van de stad: De Adalbertstrasse. Hij zit al redelijk aan het begin van de straat wanneer deze vanuit de Elisserbrunnen wordt ingegaan.


Het tweede kaufhaus is Lust for Life. Deze winkel heeft sportkleding, gewone kleding, huishoudelijke spullen en boeken. Het is er redelijk trendy en je vind er exclusieve merken. Dus al koop je er niets het is toch het bezoeken waard. Lust for Life zit aan de Komphausbadstraße en dat is een straat tussen de Großkölnstrasse en de Peterstrasse die weer aan de Adalbertstrasse grenst.

Het derde kaufhaus is Müller. Deze winkel is een drogisterij met speelgoed, huishoudelijke producten en ook voor schrijfwaren kan je daar terecht. Om parfum te kopen is het een goede reden om daar heen te gaan, want de prijzen zijn er toch wel goedkoper dan in Nederland. Müller zit aan de Großkölnstrasse.

Plattegrond:

Kaufhaus Aken plattegrond

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.